Välkommen till en fin verksamhet i en fantastisk miljö!

 

nytida skarpnäck Signpost chefsrekrytering

 

Om uppdragsgivaren

Nytida är Sveriges ledande aktör inom medicinsk eller social funktionsnedsättning. På Nytidas 375 verksamheter börjar en ny tid för människor vars livskvalitet ytterst garanteras av 7000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i vårdkoncernen Ambea.

Nytidas verksamhet Skarpnäck i Stockholm är ett stödboende, ett så kallat lågtröskelboende, för klienter med drog- och missbruksproblem.Skarpnäck tar emot kvinnliga och manliga klienter mellan 21 och 60 år och kan totalt ta emot 240 klienter varav 46 klienter på denna enhet. Skarpnäck är ett väletablerat behandlingshem i fin miljö.

Läs gärna mer om Nytida på www.nytida.se

 

Beskrivning av uppdraget

Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för verksamheten. Arbetet omfattar ansvar för personal, budget och kvalité. En viktig del av ansvaret är det löpande engagemanget ute i den dagliga verksamheten och mötet med klienter. Tjänsten rapporterar till Regionchef som leder arbetet i ledningsgruppen som består av 5 verksamhetschefer.

 

Vem är du?

Vi söker dig som verkligen brinner för att fortsätta det fina arbetet som bedrivs. Som person är du naturligtvis en trygg och erfaren ledare med förmåga att skapa entusiasm, struktur och fungerande rutiner. Du har tidgare erfarenhet av budgetansvar som du också har i detta uppdrag, dessutom ansvarar du för att Nytidas värderingar, policise och koncept efterlevs.

Målgruppen är viktig för dig och du känner en självklar respekt för andra människor, såväl medarbetare som de boende. Vi vill också att du har gedigen erfarenhet inom området behandling och goda kunskaper inom gruppdynamik.

Tjänsten kräver att du är högskoleutbildad socionom alternativt sjuksköterska med vidareutbildning inom missburk och psykiatri, eller annan likvärdig adekvat utbildning. Vidare har du dokumenterad erfarenhet av arbetsledning, gällande lagrum för verksamheten inklusive lagstiftning om arbetsmiljö mm.

 

Intresserad?

Varmt välkommen att söka denna spännande tjänst. Om du har några frågor så besvaras de gärna av Stina Nord 073-654 52 57 och Cecilia Nässlander 073-661 09 04.

Sista ansökningsdag är 2017-06-11. Återkom gärna med din ansökan snarast då intervjuer och urval kommer att ske löpande.