Om Signpost

Signpost – din samarbetspartner och vägledare när det gäller rekrytering av chefer, interim management, personbedömningar och utveckling av chefer. Vår devis är ”Bra chefer gör skillnad”. Med rätt chef på rätt uppdrag skapar vi framgång åt både individ och organisation.

Tillsammans har vi genomfört hundratals rekryteringar på chefsnivå. Kontakta någon av oss så berättar vi mer om oss själva och hur vi tillsammans kan bidra till resultat för dig.

Skicka en förfrågan

Säkerhetskod
captcha

Möt våra specialister

Stina Nord
Stina NordFounding partner/Seniorkonsult
Över 20 års egen chefserfarenhet och mer än 18 år av chefsrekryteringar samt utvärdering av ledare inom offentlig och privat sektor. Innehaft roller som senior rekryteringskonsult, personalchef och senast som VD för Assessio Sverige AB. Erfarenhet av styrelse- och ledningsgruppsarbete. Stina Nord är utbildad inom PA.

stina.nord@signpost.se
+46 73 654 52 57

Fredrika Schartau
Fredrika SchartauFounding partner/Seniorkonsult
Över 10 års egen chefserfarenhet och mer än 18 år av chefsrekryteringar samt utvärderingar av ledare inom offentlig och privat sektor. Innehaft roller som ekonomichef, senior rekryteringskonsult och senast som Rekryteringschef för börsnoterat bemanningsföretag. Erfarenhet av styrelse- och ledningsgruppsarbete. Fredrika Schartau är civilekonom.

fredrika.schartau@signpost.se
+46 70 510 71 30

Lena Kredell Isaxon
Lena Kredell IsaxonSeniorkonsult
Över 18 års erfarenhet av chefsrekrytering och utvärdering av ledare inom privat sektor. Innehaft roller som senior rekryteringskonsult, vd och karriärcoach. Kunnig inom Life science och kompetensbaserad intervjuteknik. Lena har en Bachelor degree från Linköpings universitet och bakgrund inom hälsosektorn.

lena.kredell-isaxon@signpost.se
+46 70 797 77 78

Susanna Boman
Susanna BomanSeniorkonsult
Över 18 års erfarenhet av chefsrekrytering, utvärdering av ledare på internationell nivå, exekutiv och mellanchefs nivå inom privat sektor. Innehaft roller som ekonomichef, senior rekryteringskonsult och Senior konsult för ett internationellt konsultföretag specialiserat på emotionell intelligens. Erfarenhet av coachning, teamutveckling och ledningsgruppsarbete. Susanna Boman är civilekonom samt utbildad inom Humanova Europeiska Psykosyntesuniversitet.

susanna.boman@signpost.se
+46 73 986 63 53

Petra Sedlinger
Petra SedlingerSeniorkonsult
Petra är vår affärsområdesansvariga för Interimschefsuppdragen. Många års erfarenhet av rekrytering och konsulttillsättningar av chefer och specialister samt coachinguppdrag. Innehaft roller som KAM, Brand Manager i sälj- och marknadsbolag inom bl a media. Petra är marknadsekonom från IHM och utbildad vid Berghs.

petra.sedlinger@signpost.se
+46 70 830 36 96

Tillsammans har vi genomfört hundratals rekryteringar på chefsnivå. Vi tillgodoser våra kunders och kandidaters behov för framgång i arbetslivet.
Med kvalitetssäkrade samarbetspartner åtar vi oss uppdrag även i Norge och Finland.
Signpost AB är en del av HR-koncernen KeyPeopleGroup. Där ingår även systerbolagen TNG – det bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt, Invici – specialister på rekrytering av kvalificerade ekonomer och ToFindOut som arbetar med bakgrundskontroller.

 

Signpost strävar efter ett öppet företagsklimat och en hög affärsetik för att upprätthålla kundernas och allmänhetens förtroende för oss. Vår visselblåsartjänst ger alla medarbetare möjlighet att rapportera en misstanke om ett allvarligt missförhållande, alltså en handling som strider mot lagen eller våra etiska riktlinjer.

Här rapporteras till Whistleb anonym tjänst