Om Signpost

Signpost – din samarbetspartner och vägledare när det gäller rekrytering av chefer, interim management, personbedömningar och utveckling av chefer. Vår devis är ”Bra chefer gör skillnad”. Med rätt chef på rätt uppdrag skapar vi framgång åt både individ och organisation.

Tillsammans har vi genomfört hundratals rekryteringar på chefsnivå. Kontakta någon av oss så berättar vi mer om oss själva och hur vi tillsammans kan bidra till resultat för dig.

  Skicka en förfrågan


  Möt våra specialister

  Stina Nord
  Stina NordFounding partner/Seniorkonsult
  Över 20 års egen chefserfarenhet och mer än 18 år av chefsrekryteringar samt utvärdering av ledare inom offentlig och privat sektor. Innehaft roller som senior rekryteringskonsult, personalchef och senast som VD för Assessio Sverige AB. Erfarenhet av styrelse- och ledningsgruppsarbete. Stina Nord är utbildad inom PA.

  stina.nord@signpost.se
  +46 73 654 52 57

  Fredrika Schartau
  Fredrika SchartauFounding partner/Seniorkonsult
  Över 10 års egen chefserfarenhet och mer än 18 år av chefsrekryteringar samt utvärderingar av ledare inom offentlig och privat sektor. Innehaft roller som ekonomichef, senior rekryteringskonsult och senast som Rekryteringschef för börsnoterat bemanningsföretag. Erfarenhet av styrelse- och ledningsgruppsarbete. Fredrika Schartau är civilekonom.

  fredrika.schartau@signpost.se
  +46 70 510 71 30

  Patrik Lilja
  Patrik LiljaSeniorkonsult
  Patrik är vår konsult avseende vårt omställningserbjudande för TRS i region Skåne. Patrik har mångårig erfarenhet från rekrytering och att förmedla kvalificerade konsulter i Skåne. Patrik är utbildad och personalvetare och utöver detta läst ekonom, samt arbetat som controller. Han har även varit verksam som chef inom flera branscher och områden.

  info@signpost.se
  +46 76 981 00 48

  Susanna Boman
  Susanna BomanSeniorkonsult
  Susanna samarbetar vi med i uppdrag som personbedömningar, coaching samt grupputveckling. Susanna har lång erfarenhet chefsrekrytering och av utvärdering av ledare på internationell nivå, exekutiv och mellanchefs nivå inom både privat och offentlig sektor. Susanna Boman är civilekonom samt utbildad inom Humanova Europeiska Psykosyntesuniversitet, är certifierad i en mängd arbetspsykologiska testverktyg inklusive verktyg för att mäta EQ

  susanna.boman@signpost.se
  +46 8 410 250 05

  Helena Björk
  Helena BjörkSeniorkonsult
  Helena Björk har lång erfarenhet av rekrytering på specialist och chefsnivå och är jurist i grunden med egen yrkeserfarenhet från bank/finans/försäkringsbranschen

  helena.bjork@signpost.se
  +46709 51 35 69

  Tillsammans har vi genomfört hundratals rekryteringar på chefsnivå. Vi tillgodoser våra kunders och kandidaters behov för framgång i arbetslivet.
  Med kvalitetssäkrade samarbetspartner åtar vi oss uppdrag även i Norge och Finland.
  Signpost AB är en del av HR-koncernen KeyPeopleGroup. Där ingår även systerbolagen TNG – det bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt, Invici – specialister på rekrytering av kvalificerade ekonomer och ToFindOut som arbetar med bakgrundskontroller.

  Signpost strävar efter ett öppet företagsklimat och en hög affärsetik för att upprätthålla kundernas och allmänhetens förtroende för oss. Vår visselblåsartjänst ger alla medarbetare möjlighet att rapportera en misstanke om ett allvarligt missförhållande, alltså en handling som strider mot lagen eller våra etiska riktlinjer.

  Här rapporteras till Whistleb anonym tjänst