Välkommen till oss på ett inspirerande frukostseminarium 2 september– vi rivstartar höstens serie av frukostföreläsningar med Staffan Aspegren, sedan 2015 teaterchef vid Smålands musik och Teater i det nya kulturhuset SPIRA i Jönköping.

 

Under en timme kommer Staffan att med oss utforska ledarskapet i en konstnärlig miljö, hans tankar kring hur man lyckas som chef och regissör med att leverera mot högt ställda förväntningar, hur arbetar han som chef för att få fram det bästa ur alla individer, individer som ska prestera på topp kväll efter kväll. Vi kan också bespetsa oss på dråpliga situationer och anekdoter från Staffans 35 åriga bana på svenska och utländska scener.

 

Som samtalspartner vid denna frukost deltar även Kristina Spegel, skådespelerska och psykolog, idag verksam som organisationskonsult på Previa.

Divorna i din värld, hur ser de ut? Finns det likheter? Vad kan du ta med dig  från teaterns värld till ledarskapet i din egen vardag?

 

aspegren_staffan_2015web500px

 

 

Staffan har bred erfarenhet som chef och regissör inom framför allt musikdramatik. Staffan har arbetat i och utanför Sverige under mer än 35 år. Han har gjort flera uppsättningar på bland annat Göteborgsoperan, Norrlandsoperan och Cape Town Opera, varit chef vid Malmö Opera och regisserat musikalelever på Balettakademin och Artisten i Göteborg. Han är sedan 2012 adjungerad professor vid HSM, Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet. Staffan Aspegren har också arbetat på stadsteatrarna i Stockholm och Göteborg, Radioteatern, Moomsteatern, Västerbottenteatern, Östgötateatern och skrivit egna musikaler, bland annat Camera om Ingrid Bergman.

 

När                      2 september kl 0730 – 0900, frukost från 0730, seminarium 08.00-0900

Var                      Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm

Hur                      Anmälan med namn, titel, företag, senast 28 augusti. 

 

ANMÄLNINGSLÄNK info@signpost.se

 

Antalet platser är begränsat. En no-show-avgift debiteras med 300 kronor vid utebliven avanmälan