Kavat vård söker nu en verksamhetschef till Rimbo – äldreboenden med ”må bra” känsla med inriktning på välmående, djur och natur. 

Kavat Vård driver tio äldreboenden i Stockholms län. Nu söker vi en verksamhetschef till två av våra äldreboenden i Rimbo. Verksamheten drivs i egen regi och vänder sig till äldre med såväl en demensdiagnos som somatiska besvär.

På Krögaren och Muraren erbjuder vi dels ett boende där husdjur är välkomna och fokus är på djur och natur, dels ett boende med tydlig SPA-inriktning, med närhet till träning och bad. Vi erbjuder tilläggstjänster om önskemålen inte ryms inom ramen för vårt offentliga uppdrag. Sjuksköterskor finns stationerade i verksamheten, medan rehab-personal besöker enheten fasta dagar i veckan. Du har en biträdande chef till din hjälp samt så kallade omvårdnadskoordinatorer i omsorgen.

Ditt erbjudande

Kavat Vård erbjuder dig marknadsmässiga villkor samt ett nära och coachande ledarstöd. Vi är en vinstdrivande verksamhet där allt återinvesteras direkt i verksamheten för att gagna boende och medarbetare. Vi har bra schemaläggning och du har en stor frihet att ta ansvar för att bedriva din verksamhet på bästa sätt.

Du får också möjlighet att driva din verksamhet väldigt självständigt, givetvis inom gällande riktlinjer och budget, precis som om det vore ditt eget företag.

Dina ansvarsområden

Som verksamhetschef ingår du i företagets verksamhetsledning och rapporterar till Kavat Vårds operativa chef.

Tjänsten innebär:

Värt att veta

Vår vision är att skapa äldreboenden vi själva skulle välja. Nedan följer några exempel på hur vi arbetar för att nå vår vision:

För oss är det viktigt att finnas till för dem som bor hos oss och inte tvärtom. Vi värdesätter hög service och ett vänligt bemötande. Varje satsad krona ska gå till de äldre och vi uppskattar närståendes delaktighet och engagemang. Vi säger inte nej, ryms inte önskemålen inom ramen för vårt offentliga åtagande erbjuder vi tilläggstjänster.

Vi sammanfattar vår värdegrund i orden Nyfiken, Modig och Pålitlig.

Dina kvalifikationer

Du måste ha relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg tex. sjuksköterska eller socionom och/eller stått på tillstånd för ett äldreboende tidigare.

Du har också fungerat som verksamhetschef eller motsvarande på äldreboende i många år och är trygg i ditt ledarskap. Det är meriterande om du tidigare stått på tillstånd. Det är också meriterande om du arbetat på ett äldreboende med avtal enligt LOV (Lagen om valfrihet). 

Du är en erfaren ledare som är stark och trygg i din ledarroll och som är van att ta ett stort eget ansvar för din verksamhet, är närvarande (hos såväl medarbetare som boende och anhöriga) och har förmåga att sätt mål på kort och lång sikt. Du är stöttande, kommunikativ och tydlig mot alla de kontaktytor du jobbar tillsammans med. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att skydda våra äldre och andra riskgrupper behöver du vara Covidvaccinerad. Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället. Och eftersom ett av boendena tillåter husdjur bör du inte vara allergisk mot djur.

Nästa Steg

Ansökan är nu stängd. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Anna Rydbacken 070-981 58 73 eller Helena Björk 070-951 35 69.