Frukostevent 21/2: Så tar du som chef kontroll över säkerhetshoten

Välkommen på kostnadsfritt frukostseminarium i Göteborg med Signpost!

Chef – har du koll på säkerhetshoten? I en snabbt föränderlig värld står ledare inför allt fler utmaningar. En av de mest påträngande är att hantera och förstå de ökade säkerhetshoten. På Signpost vill vi därför ge dig som ledare de verktyg och kunskaper du behöver. Välkommen till vårt frukostseminarium den 21 februari i Göteborg.

Anmäl dig här!

Varför delta?

Många organisationer tror att en enkel bakgrundskontroll under rekryteringsprocessen räcker för att säkerställa säkerheten. Men i en komplex affärsvärld är det nödvändigt att gå djupare.

Under vårt seminarium kommer vi – tillsammans med Birgitta Edlund, grundare av bakgrundskontrollföretaget ToFindOut – att dyka ner i de mest brännande frågorna. Med sin gedigna erfarenhet kommer hon att ge insikter, dela med sig av best practice och svara på frågor kring:

  • Säkerställande av affärspartners: Hur vet du vem du verkligen gör affärer med?
  • Bakgrundskontroller: Hur implementerar du framgångsrikt bakgrundskontroller i din rekryteringsprocess?
  • Integritet: Hur balansera mellan bevakning av nyckelpersoner och att inte bli överraskad av journalister?
  • Vanliga upptäckter: Vad avslöjar bakgrundskontroller oftast?

För vem?

Detta seminarium är särskilt utformat för ledare som vill ta sitt säkerhetsarbete till nästa nivå. Oavsett om du redan har en solid grund eller bara börjat din resa, kommer du att lämna med konkreta verktyg och strategier.