Karriär som rekryteringskonsult på Signpost 

Bli en i vårt team 

Vill du arbeta med marknadens mest moderna executive search och tillsätta framgångsskapande chefer som verkligen gör skillnad? Då ska du fundera på om det är dags att göra karriär som rekryteringskonsult hos oss på Signpost. 

Vi växer nu organiskt och söker löpande seniora rekryteringskonsulter som har egen erfarenhet från ledarskap, kompetensförsörjning och ledningsgruppsarbete. 

Hos oss få du arbeta med interim management, högre chefsrekrytering och diversity executive search som verkligen gör skillnad. Vårt starka fokus på att låta enbart kompetensen stå i främsta ledet gör att vi öppnar upp för chefskandidater som vill driva och utveckla svenska företag och organisationer idag och även imorgon.  Som helt enkelt besitter den ledarskapspotential som behövs framåt.

Våra rekryteringskonsulter arbetar i team 

Du kommer jobba i team med lika duktiga och drivna kollegor då vi alltid jobbar två i varje uppdrag. Det skapar en dynamik, effektivitet och inte minst olika perspektiv i processerna. Allt för att se till att våra kunder och kandidater får den optimala matchningen och de mest framgångsskapande cheferna till sina organisationer.