Vårt executive erbjudande: Rekrytera chefer som skapar framgång och gör skillnad

Rekrytera chefer eller anlita en interimschef idag!

Signpost har lång erfarenhet av executive rekrytering och rekryterar högre chefer och interimschefer till privat-, offentlig och ideell sektor. Vår seniora rekryteringskonsulter hittar framgångsskapande chefer som bygger och utvecklar organisationer, team och sig själva. ROI? Ökad mångfald och innovationstakt samt önskat resultat på sista raden.

Kontakta oss direkt!

Med vår Diversity Executive Search metodik fokuserar vi på chefers kompetens. Inte ålder, kön, bakgrund eller nätverk. När vi rekryterar chefer breddar vi våra urval, kvalitetssäkrar, inkluderar och gör objektiva bedömningar. Det gör att vi bidrar till mer diversifierade ledningsgrupper och styrelser och resultatet på sista raden. Och framför allt, framgångsskapande chefer som levererar. Idag och imorgon.

Executive rekrytering är ingen black box

Som uppdragsgivare matchar vi dig till rätt ledare som klarar de utmaningar och möjligheter ni står inför. Executive search och rekrytering är ingen black box. I alla fall inte hos oss. Istället delar vi med oss öppet och transparent kring varje steg under processens gång. Vägleder er framåt så att ni tillsätter rätt kompetens som får organisationen att växa och utvecklas.