Publika uppdrag och lediga chefsjobb hos Signpost

Publika uppdrag och lediga chefsjobb

Vissa uppdrag är konfidentiella och kommer inte alltid utannonseras här.

Head of Compliance till Aros Kapital i Göteborg

Läs mer och ansök här

Kommunikatör till Svensk Solenergi i Stockholm

Läs mer och ansök här

Kommunikatör till TEKO i Stockholm

Läs mer och ansök här

Tidigare utannonserade uppdrag

Nedan hittar du ett urval av uppdrag som är tillsatta eller befinner sig i slutfas. Ansökan till uppdragen är stängd men du är välkommen att höra av dig om du har frågor. Kontaktuppgifter till ansvarig rekryteringskonsult hittar du längst ner i respektive annons.

HR-chef till Familjebostäder i Stockholm

Läs mer

HR-chef till ABF Stockholm

Läs mer

Teaterchef till Uppsala Stadsteater

Läs mer

Interim Group Treasurer till kund i Stockholm

Läs mer

Chef Uppfödarservice till Svenska Kennelklubben

Läs mer

Visa fler tillsatta uppdrag

Sök lediga chefsjobb via oss på Signpost

Funderar du på nästa steg i din karriär och söka ett nytt chefsjobb? Då kan Signpost vara rätt rekryteringsbolag för dig. Vi rekryterar högre chefer och VD:ar samt medlemmar till styrelser till organisationer i hela Sverige och har kontor i Stockholm och Göteborg. Dessutom hyr vi ut interimschefer till kortare och längre uppdrag. Vi har valt att utmana executive search branschen genom att se bortom nätverks- och kompisrekryteringar. Istället ska alla chefer som har rätt kompetens för rollen ha en chans – oavsett ålder, kön, bakgrund eller kontakter.

Hos oss hittar du många spännande lediga interimsuppdrag och chefsjobb inom privat-, offentlig– och ideellsektor. Vi rekryterar också många chefer till kultursektorn. Vi arbetar med publika annonser, men också med konfidentiella uppdrag. I stället kontaktar vi möjliga kandidater via vårt öppna SignCXO-nätverk där över 8000 chefer är registrerade som medlemmar, samt söker chefskandidater på öppna plattformar.

Lediga chefsjobb som vi löpande tillsätter är: CEO, marknadsdirektör, försäljningsdirektör, CFO, HR-direktör, planeringschef, säkerhetschef, administrativ chef, IT-chef, kanslichef, enhetschef, kundtjänstchef, HR-chef, kvalitetschef, verksamhetschef, VD, administrationschef, CMO, styrelsemedlem, styrelseordförande, digitaliseringschef, utvecklingschef och ekonomichefer.

Signposts chefsrekryterare arbetar målmedvetet och engagerat för att hitta den bäst lämpade chefen i varje unikt uppdrag eller ledigt chefsjobb. Vårt arbete har alltid två parter – den som söker en ny chef och den chef och ledare som är på väg mot en ny utmaning. Och dessutom är vi alltid två seniora rekryteringskonsulter så att vi kan lyfta fram olika perspektiv när du söker chefsjobb och vill diskutera dina karriärplaner framåt.

Våra långa relationer med kunder och chefskandidater bygger på ömsesidig respekt och lyhördhet, vilket gör att vi gemensamt skapar framgång. På Signpost vet vi vikten av att man under en chefsrekrytering har rätt förväntningar – både på uppdraget och på chefsrollen. På så sätt lyckas vi hitta framgångsskapande chefer som lyckas idag och imorgon.

En annan del av framgångsreceptet ligger i vår öppna och inkluderande kompetensbaserade searchmetodik eller vår Diversity Executive Sign Search som vi kallar den. Här är utgångspunkten objektiva urvalsmetoder och inte förutfattade meningar, ”magkänsla” och kompisrekryteringar. Det ger dig som söker chefsjobb en rättvis och transparent bedömning av din kompetens.

Rekommenderat för dig

Visa alla