Publika uppdrag och lediga chefsjobb hos Signpost

Publika uppdrag och lediga chefsjobb

Här hittar du alla våra publika interimsuppdrag och lediga chefsjobb. Vissa uppdrag är hemliga och kommer inte alltid utannonseras nedan. Men om du registrerar dig i vårt CXO-nätverk kommer vi snabbt kunna nå dig när du matchar våra konfidentiella uppdrag.

Affärsorienterad VD till HSB Nordvästra Skåne

Läs mer och ansök här

Chef för arbetsgivarsektionen vid Göteborgs universitet

Läs mer och ansök här

Administrativ chef till Riksteatern i Stockholm

Läs mer och ansök här

Konsult till Tenant & Partner i Göteborg

Läs mer och ansök här

Marknads- och Kommunikationschef till Riksteatern

Läs mer och ansök här

Tidigare utannonserade uppdrag

Nedan hittar du ett urval av uppdrag som är tillsatta eller befinner sig i slutfas. Ansökan till uppdragen är stängd men du är välkommen att höra av dig om du har frågor. Kontaktuppgifter till ansvarig rekryteringskonsult hittar du längst ner i respektive annons.

Chef Workforce Management Sverige

Läs mer

Affärsinriktad CFO till tillväxtbolag i Stockholm

Läs mer

Säkerhetschef till Martin & Servera

Läs mer

VD till Folkuniversitetet, Region väst

Läs mer

Head of Compliance till Aros Kapital i Göteborg

Läs mer

Visa fler tillsatta uppdrag

Sök lediga chefsjobb via oss på Signpost

Funderar du på nästa steg i din karriär och söka ett nytt chefsjobb? Då kan Signpost vara rätt rekryteringsbolag för dig. med vår chefsrekrytering rekryterar vi högre chefer och VD:ar samt medlemmar till styrelser till organisationer i hela Sverige och har kontor i Stockholm och Göteborg. Dessutom hyr vi ut interimschefer till kortare och längre uppdrag. Vi har valt att utmana executive search branschen genom att se bortom nätverks- och kompisrekryteringar. Istället ska alla chefer som har rätt kompetens för rollen ha en chans – oavsett ålder, kön, bakgrund eller kontakter.

VI arbetar också med interim management. Hos oss hittar du därför många spännande lediga interimsuppdrag utöver våra chefsjobb inom privat-, offentlig– och ideellsektor. Vi rekryterar också många chefer till kultursektorn. Vi arbetar med publika annonser, men också med konfidentiella uppdrag. I stället kontaktar vi möjliga kandidater via vårt öppna SignCXO-nätverk där över 8000 chefer är registrerade som medlemmar, samt söker chefskandidater på öppna plattformar.

Lediga chefsjobb

Lediga chefsjobb som vi löpande tillsätter är: CEO, marknadsdirektör, försäljningsdirektör, CFO, HR-direktör, planeringschef, säkerhetschef, administrativ chef, IT-chef, kanslichef, enhetschef, kundtjänstchef, HR-chef, kvalitetschef, verksamhetschef, VD, administrationschef, CMO, styrelsemedlem, styrelseordförande, digitaliseringschef, utvecklingschef och ekonomichefer.

Signposts chefsrekryterare arbetar målmedvetet och engagerat för att hitta den bäst lämpade chefen i varje unikt uppdrag eller ledigt chefsjobb. Vårt arbete har alltid två parter – den som söker en ny chef och den chef och ledare som är på väg mot en ny utmaning. Och dessutom är vi alltid två seniora rekryteringskonsulter så att vi kan lyfta fram olika perspektiv när du söker chefsjobb och vill diskutera dina karriärplaner framåt.

Vi rekryterar framgångsskapande chefer

Våra långa relationer med kunder och chefskandidater bygger på ömsesidig respekt och lyhördhet, vilket gör att vi gemensamt skapar framgång. På Signpost vet vi vikten av att man under en chefsrekrytering har rätt förväntningar – både på uppdraget och på chefsrollen. På så sätt lyckas vi hitta framgångsskapande chefer som lyckas idag och imorgon.

En annan del av framgångsreceptet ligger i vår öppna och inkluderande kompetensbaserade searchmetodik eller vår Diversity Executive Sign Search som vi kallar den. Här är utgångspunkten objektiva urvalsmetoder och inte förutfattade meningar, ”magkänsla” och kompisrekryteringar. Det ger dig som söker chefsjobb en rättvis och transparent bedömning av din kompetens.

Rekommenderat för dig

Visa alla