Chefsrekryteringar medlems- och intresseorganisationer och non-profit

Rekrytera chefer till samhällsaktörer

Signpost har haft den stora förmånen att löpande få genomföra och stötta med viktiga chefsrekryteringar till idé- och medlemsburna organisationer. Rekryteringar av chefer till samhällsaktörer kräver stor kunskap om organisationernas beslutsprocesser och styrning. Samt en förståelse för vad som krävs som chef för att lyckas.

Kontakta oss här!

Signpost har lång erfarenhet av att rekrytera högre chefer och ledare till samhällsaktörer som ideella organisationer, bransch- och intresseorganisationer, medlemsorganisationer men också stiftelser. Alla som arbetar i dessa organisationer drivs av en samhällsnyttig ansats och det kräver lika dedikerade chefer. Något som vi på Signpost har god förståelse för. Vi vet vad som krävs för att lyckas som chef inom idé- och medlemsburna organisationer.

Vi hittar rätt chef

Med vår Diversity Executive Search metodik hittar vi framgångsskapande chefer. Chefer som skapar trygga team, är lyhörda, närvarande, vågar fatta beslut (men även revidera vid behov), förstår samverkan, drivs av att få människor att växa och samtidigt också vara resultatorienterade. Inte alltid en enkel ekvation.