Interimschefer till Signposts interim nätverk 

Vi söker interimschefer som skapar framgång och gör skillnad 

Arbetar du som interimschef idag? Eller funderar du på att byta karriär och bidra med din chefskompetens och erfarenhet via interimsuppdrag? Drivs du av att förändra, bygga team och bidra till en organisations framgång under en tidsbestämd period? Bra! Då ska du söka till SignCXO-interimsnätverk!  

Signposts interimsnätverk består idag av över 8 000 erfarna och specialiserade chefer på ledningsgrupps- och C-nivå. I vårt nätverk finns interimschefer så som interims-VD, HR-chef, COO, CIO, CTO, CFO, försäljnings- och marknadschefer samt informations- och kommunikationschefer. De arbetar inom privat-, offentlig- och ideellsektor. 

Alla har gemensamt att de trivs i att axla chefsrollen under en tidsbestämd period, och att startsträckan vid uppdragsstart är kort. Nyckeln till framgång är att snabbt sätta sig in i kundens verksamhet och leverera från start.  

Våra kunder finns inom alla branscher liksom inom privat-, offentlig- och ideellsektor. Vi får löpande förfrågningar från våra uppdragsgivare om att lösa akuta behov. Och givetvis vänder vi oss då alltid till vårt interimsnätverk för att hitta rätt interimschef. 

Som interimschef hos Signpost får du

  • Spännande och utvecklande uppdrag
  • Flexibilitet – du bestämmer själv hur du vill jobba
  • Vi säljer in dig till rätt arbetsgivare