Säger dina chefer upp sig i sommar?

Säkerställ kontinuitet med rätt interimschef

Är du beredd på det värsta? För det är faktiskt inte omöjligt att minst en av dina viktigaste chefer säger upp sig i sommar. Faktum är att det nästan hör säsongen till att folk byter jobb. Men oroa dig inte. Med en erfaren interimschef från Signpost kan du snabbt få in den expertis som behövs för att hålla verksamheten på rätt kurs.

Med tanke på dagens föränderliga affärsmiljö kan oväntade uppsägningar snabbt bli en stor utmaning för en verksamhet. Men det kan också vara en överraskande chans att ta ett omtag och lyfta en enhet som behöver förnyelse.

För att lyckas behöver du dock ha lite is i magen. Och det är här en erfaren interimschef kommer in i bilden.

Inventera vad det faktiskt är för sorts chef och ledare som enheten behöver framåt

Flexibel lösning

En interimschef, och särskilt en från oss på Signpost, gör nämligen mer än att bara fylla en vakans. Förutom att personen är en erfaren ledare inom sitt yrkesområde, säkrar vi att hen också har en unik förmåga att snabbt anpassa sig till nya arbetsmiljöer och utmaningar. Vilket innebär att du kan få någon som kan hoppa in och köra igång direkt.

Dessutom är våra interimschefer vana att driva strategiska utvecklingsprojekt och stötta vid organisatoriska förändringar, om det är vad du behöver.

Därtill gör du ytterligare en vinst med att avvakta med rekryteringen av permanent chef. Eftersom du får utrymme att inventera vad det faktiskt är för sorts chef och ledare som enheten behöver framåt.

Läs även: Interimschefer är efterfrågade på arbetsmarknaden

Signpost – en framgångsskapande interimspartner

Hyr framgångsskapande interimschef via Signpost när chefer säger upp sig.

Så händer det värsta och du tappar en viktig chef i sommar – tveka inte anlita en interimschef från Signpost. I vårt chefsnätverk SignCXO finns ett brett urval av skickliga och framgångsskapande interimschefer som med kort varsel kan möta dina specifika behov. Exempelvis när chefer säger upp sig.

Självklart ser vi även till att ansvarsförsäkring och F-skattsedel är på plats och kontrollerade, liksom kvalitetssäkrar chefskonsultens kompetens genom kompetensbaserade intervjuer, arbetspyskologiska tester och bakgrundskontroller. Och så snart ni är överens om uppdraget och vill köra igång, backar vi upp och stöttar längs med vägen.

Med andra ord: genom att anlita Signpost är du aldrig ensam. Vi ser fram emot att få avlasta dig!

Med Signpost får du:

  • Startklara interimschefer och konsulter.
  • Löpande support och uppföljning.
  • Trygghet då vi ser till att ansvarsförsäkringar och F-skattesedlar är på plats.
  • Kvalitetsgranskning med kompetensbaserade intervjuer, arbetspyskologiska tester och bakgrundskontroller.

Ja! Hjälp mig hitta interimschef!

Tidigare uppdrag och referensjobb

Nyfiken på vilka uppdrag vi tillsatt tidigare? Ta en titt på vårt urval av genomförda VD-rekryteringar, rekryteringar av högre chefer och interimschefer inom såväl privat som offentlig sektor.

Se tidigare uppdrag