Rekryteringskonsulter inom Executive Search till oss på Signpost i Stockholm

Tycker du som vi, att det roligaste som finns är att hjälpa våra kunder att hitta framgångsskapande chefer som gör skillnad? Brinner du dessutom för att utveckla Executive Search för att bättre matcha morgondagens utmaningar, då kommer du troligtvis trivas mycket bra tillsammans med oss.

Vårt erbjudande till dig

Självklart lever vi som vi lär och du får stora möjligheter att vara med och fortsätta utveckla Signpost och vårt erbjudande framåt. Vi lyssnar gärna på vad du kan och vill göra framåt, hör av dig så tar vi en dialog.

Dessutom erbjuder vi bla;

  • Hybridarbete och du har tillgång till vårt vackra kontor på Nybrogatan, men kan så klart arbeta på annat ställe när det är bäst.
  • Du får arbeta i team med andra seniora rekryteringskonsulter i alla uppdrag.
  • Du får toppmoderna verktyg, metodik och digital marknadsbearbetning som stöttning i ditt arbete.

Dina ansvarsområden

  • Du skapar, driver och utvecklar kundrelationer.
  • Du driver tillsammans med kollegor dina uppdrag, såväl Executive Search, Second Opinions som Interimsuppdrag.
  • Du är med och bidrar till Signposts fortsatta utveckling som bolag
  • Du nätverkar och skapar relationer med kandidater och konsulter.

Värt att veta

Hos oss får du bidra till att rätt chef kommer in på rätt tjänst hos våra fantastiska kunder. Du får arbeta med såväl Executive search, chefsrekrytering, interimsuppdrag som styrelsetillsättningar på ett modernt sätt. Det gör du dessutom i team med andra mycket kompetenta kollegor i en miljö med fokus på att ge våra kunder och kandidater den allra bästa upplevelsen. Ja, du vet garanterat vad vi menar och vi utgår från att du har samma drivkraft som oss att se till att identifiera de här framgångsskapande cheferna på ett objektivt och kompetensbaserat sätt – eller som vi kallar det ”Diversity Executive Search”.

Din framtida organisation

Signpost har i snart 10 år försett företag och organisationer med tjänster inom Executive Search, chefsrekrytering och interim management på C-level – inom en mängd branscher. Över 500 chefer har genom Signpost skapat framgång, dvs fått människor att växa och människor som får växa presterar bra. Företag där människor presterar bra blir framgångsrika. Framgångsrika företag lockar de bästa medarbetarna, osv.

Dina kvalifikationer

Stort intresse och kunskap kring näringsliv och samhälle – erfarenhet från tjänsteförsäljning är klart meriterande. Ett gediget nätverk i styrelserum och på C-level.

Du har själv, antingen som rekryteringskonsult eller som chef, hållit i hela rekryteringsprocesser från ax till limpa och har dokumenterat goda resultat i det som handlar om att placera rätt person på rätt tjänst.

Dina egenskaper är viktigare än många formella meriter – att vara nyfiken, öppen, analytisk och lyhörd är nödvändigt, likväl som att vara prestigelös och team-orienterad. Rollen kräver stor affärsmässighet och stor styrka i relationsbyggande. Med sunt förnuft, gott omdöme och motivation vill vi nog påstå att du kommer lyckas bra tillsammans med oss. Framförallt om du dessutom inspirerar och bidrar med både kunskap och glädje!

Nästa steg

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Signposts VD Anna Rydbacken 070 981 58 73 eller någon av våra founding partners Fredrika Schartau 070 510 71 30 eller Stina Nord 073 654 52 57. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!