HR Business Partner till Attendo i Danderyd

Attendo leder utvecklingen i att utveckla dagens och morgondagens omsorg i Norden. Under våra drygt 35 år inom omsorgen har vi varit pionjärer i att utveckla kvalitetsarbete inom äldreomsorgen, funktionsomsorgen samt individ- och familjeomsorgen.

Camilla Ås som är HR chef på Attendo och som kommer vara din närmsta chef berättar:

”Som HR Business Partner blir du en viktig person i vårt arbete att utveckla HR stödet till organisationens chefer och medarbetare. Målet för oss är att leverera en högkvalitativ omsorg utifrån kundernas behov och engagerade medarbetare, som har rätt kompetens, är nyckeln till vår framgång framöver och tillsammans med kollegorna kommer du kunna göra stor skillnad i det arbetet”

Längtar du till en arbetsplats där du får vara med och påverka, utmana och utveckla både verksamheten och ditt arbetssätt? Attendo befinner sig i en spännande utvecklingsresa som du nu har möjlighet att vara med på! HR-teamet behöver utökas med ytterligare en senior HR Business Partner som har en god grund inom arbetsmiljö- och arbetsrättsfrågor. Vill du ha en bred, rolig och utvecklande roll på ett samhällsviktigt bolag ska du söka den här rollen!

Läs mer om Attendo på https://www.attendo.se/

Ditt uppdrag

Som HR Business Partner arbetar du som en taktisk och operativ partner till verksamheten och implementerar HR-strategin i det dagliga arbetet. Du ger vägledning och stöd inom HR-området med utgångspunkt i policyer, riktlinjer, processer och strategier samt säkerställer efterlevnad. I din roll ger du råd och coachar chefer i syfte att hitta långsiktiga lösningar som bidrar till verksamhetens resultat. Du kommer tillhöra HR-teamet som idag består av tretton kollegor. Tillsammans arbetar ni mot målet att säkerställa att HR blir än mer en proaktiv och strategisk partner till verksamheten. Du utgår från huvudkontoret i Danderyd och rapporterar till HR-chefen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Rådgivning och vägledning till chefer i alla förekommande HR-processer utifrån arbetsrätt, fackliga förhandlingar, kollektivavtal samt interna rutiner och policys
  • Utveckla arbetsmiljöarbetet på lokal och central nivå
  • Säkerställa kvalitativt genomförande av årliga medarbetarprocesser tex processerna för utvecklingssamtal, kompetensutvecklingsplaner, lönerevision
  • Leda arbetet inom större förändringar och initiativ på ett effektivt sätt
  • Utveckla introduktionsprocessen i samarbete med andra nyckelpersoner

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som HR Business Partner eller av liknande befattning. Du har god erfarenhet inom arbetsrätt, arbetsmiljö samt övriga medarbetarprocesser. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av olika typer av branscher, alternativt en bransch som likt vår är reglerad. Vi ser vidare att du är självgående och har en förmåga att driva aktiviteter/frågor samt formalisera och följa upp uppsatta mål.

Utöver din erfarenhet och dina kunskaper kommer vi även lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi tror att du både kan arbeta självständigt och samtidigt ser du vikten av ett väl fungerande lagarbete. För att passa in hos oss ser vi att du har hög integritet och är förtroendegivande, vågar utmana och ta initiativ och genom din positiva inställning kunna bidra till utveckling av Attendos företagskultur!

Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen!

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi erbjuder

En spännande roll med stort mandat i en organisation med engagerade medarbetare och en möjlighet att verkligen kunna göra skillnad och påverka framtidens omsorg! En organisationskultur som präglas av våra värdeord – omtanke, engagemang och kompetens och starkt tro på varje individs förmåga och bidrag till helheten.

Attendos vision är ”att stärka individen” vilket innebär att vi ser, stödjer och stärker varje människa. Vi vill att alla ska kunna leva ett självständigt och meningsfullt liv. Vårt arbete utgår från våra värderingar – omtanke, engagemang och kompetens.

Vi ser fram emot din ansökan och intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Tillsättningen sker i samarbete med Signpost, som är specialiserade på att rekrytera framgångsskapande chefer och specialister som gör skillnad. Här välkomnas ledare och specialister med olika bakgrund, ålder, kön och erfarenhet som bidrar med nya idéer, insikter och perspektiv. Tycker du att uppdraget låter intressant och är redo för nästa steg i karriären? Ansök gärna så snart som möjligt, annonsen kommer att ligga uppe fram tills dess att tjänsten är tillsatt. Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen notera att alla slutkandidater kommer genomgå samma moment i rekryteringsprocessen. Inklusive kompetensbaserade intervjuer, arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroll. Det gör att vi rättvist och sakligt kan jämföra respektive chefs och specialists kompetens i förhållande till kravprofilen.

Vill du veta mer innan du söker kan du höra av dig till rekryteringskonsult Helena Björk, telefon 070-951 35 69 helena.bjork@signpost.se eller Stina Nord, telefon 073-654 52 57 stina.nord@signpost.se. Vi ser fram emot att få kontakt med dig och svarar gärna på dina frågor.