Försäljningschef till Skandinaviska Teknik & Smörjsystem (STS) – ett framgångsrikt företag som säljer, monterar och servar produkter för transportekonomi och säkerhet. 

STS expanderar och vill komplettera verksamheten med en driven försäljningschef. Du förväntas ta en aktiv roll i ledningsgruppen och där bidra med struktur, målfokusering och prioritering gällande försäljningsarbetet. Du kommer själv att driva försäljningen i Mellansverige men även ansvara för att bygga upp en säljorganisation i Sverige och Norge.

Önskar du till en position där du får vara med och bidra till att växa bolaget och öka försäljningen? Rollen är ny på STS och uppdraget innehåller ett ansvar att se över processer, affärsmodeller, produktmix och organisation.

Läs mer om STS på https://stsab.com/ 

Dina huvudsakliga ansvarsområden

  • Driva försäljning mot befintliga och nya kunder i Mellansverige
  • Följa upp, stötta och hjälpa företagets säljande resurser på övriga avdelningar att nå uppsatta mål
  • Ta fram strategier, målsättningar och planer för försäljningsarbetet
  • Ta en aktiv del i ledningsgruppsarbetet
  • Agera strategisk partner inom försäljning, prissättning, produkterbjudande o s v till VD och andra nyckelpersoner i bolaget 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av någon form av produktförsäljning med eftermarknad. Har du jobbat inom entreprenadbranschen eller lastbilsbranschen är det ett plus. Du bör ha jobbat med strukturerad försäljning och det ses som meriterande om du tidigare har lett en säljorganisation. Dina IT-kunskaper är goda och du har god inblick i olika CRM- och affärssystem. Finns det kunskaper inom sälj eller marknadsföring via sociala medier kommer du att ha nytta av dessa hos oss. Din svenska och engelska behöver vara flytande i tal och skrift. 

Skapa din karriär med oss på Skandinaviska Teknik och Smörjsystem AB!

Vi vet att våra medarbetare är vår största tillgång. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ledande varumärken, vara en del av ett team av experter, och utvecklas i en arbetsmiljö som uppmuntrar innovation.

Vi investerar i din utbildning och personliga utveckling. Vi välkomnar mångfald och tror att olika perspektiv gör oss starkare.

Kom och forma framtidens lösningar hos Skandinaviska Teknik och Smörjsystem AB – din väg till en spännande karriär!

Om företaget

Skandinaviska Teknik & Smörjsystem AB säljer, monterar och servar produkter för transportekonomi och säkerhet. Vår produktlinje innefattar centralsmörjsystem, fordonsvärmare, vågsystem, grävsystem, backvarningssystem, AC-service och smörjmedel. Våra kunder är bl a lastbil- och maskinleverantörer, åkerier, maskinentreprenörer och industrier. Du kommer att få arbeta med några av branschens starkaste varumärken hos ett av marknadens mest kompetenta företag. Verksamheten bedrivs i egna kontors- och verkstadslokaler i Bro men företaget har även avdelningar med verkstäder och kontor i Göteborg och Eidsvoll Verk norr om Oslo.

Företaget grundades 1988 och har sedan dess visat en stabil tillväxt. Idag har vi 21 anställda och anläggningar i Sverige och Norge men försäljning även i delar av övriga Europa. För ytterligare information se: www.stsab.com. 

Nästa steg

Tillsättningen sker i samarbete med Signpost, som är specialiserade på att rekrytera framgångsskapande chefer och ledare som gör skillnad. Här välkomnas ledare med olika bakgrund, ålder, kön och erfarenhet som bidrar med nya idéer, insikter och perspektiv. Tycker du att uppdraget låter intressant och är redo för nästa steg i karriären? Ansök gärna så snart som möjligt men senast den 3 november, annonsen kommer att ligga upp fram tills att tjänsten är tillsatt. Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen notera att alla slutkandidater kommer genomgå samma moment i rekryteringsprocessen. Inklusive kompetensbaserade intervjuer, arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroll. Det gör att vi rättvist och sakligt kan jämföra respektive chefs kompetens i förhållande till kravprofilen.

Vill du veta mer innan du söker kan du höra av dig till rekryteringskonsult Magnus Åberg på 0709-817751 eller magnus.aberg@signpost.se alternativt till Helena Björk på 070-951 35 69 eller helena.bjork@signpost.se. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!