Publicerat:

Skapa Framtidens Arbetsplatser med oss! Affärsorienterad konsult sökes

Vill du vara en nyckelspelare i att forma morgondagens arbetsplatser? Hos Tenant & Partner är vi inte bara experter inom fastighetsrådgivning och arbetsplatslösningar – vi är visionärer som strävar efter att sätta en ny standard för hur framstående företag formar sina arbetsplatser. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en kollega som har bred erfarenhet från management- och/eller fastighetsbranschen.

Vår Vision

Vår vision lyder tillsammans skapar vi ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv. Vår organisation är en självledande nätverksorganisation där ditt engagemang och personliga styrkor leder till gemensam framgång för att nå våra mål. Ta steget in i en familjär organisation där innovation, samarbete och personlig utveckling står i fokus. Med nästan 30 års erfarenhet och en 100% lojalitet till hyresgästen driver vi förändring och effektivitet genom att erbjuda expertis från juridisk- och ekonomisk rådgivning till projektledning.

Du erbjuds

Tenant & Partner erbjuder ett utvecklande arbete med frågeställningar som verkligen ligger i tiden och vi har framför allt en arbetsplats med härlig stämning och grymma kollegor. Sedan några år tillbaka arbetar vi i en chefslös organisation, men vi har många självledare och nu vill vi fylla på med ytterligare en duktig kollega.

Hos oss får du möjlighet att forma både din egen och vårt företags framtid. Du kommer att ingå i ett team med sju fantastiska kollegor i Göteborg och ytterligare 60-talet i Stockholm. Vi har också tre systerbolag som alla arbetar med värdeskapande och hållbar arbetsplatsutveckling så det finns goda förutsättningar för att bredda din kompetens och skapa en inspirerande karriär.

Din roll

Vi söker dig som vill representera våra kunder, dvs hyresgästerna i frågeställningar som rör deras arbetsplats.

Som konsult kommer du att vara spindeln i nätet för att förstå och möta kundens behov. Du leder projekt för att optimera arbetsplatser med fokus på maximal funktionalitet och effektivitet. Du blir hyresgästens lojala ombud i alla frågor genom hela resan baserat på deras behov av hjälp när det kommer till arbetsplatsen. Du stöttar under hela processen från behovsinventering, lokalstrategi, arbetssätt, dimensionering fram till tecknat hyresavtal. I vår rådgivningsroll gör vi marknads- och scenarioanalyser samt ekonomiska kalkyler. Vi gör lokalsökningar, planerar och genomför visningar och avslutningsvis förhandlar vi fram ett anpassat hyresavtal för vår kunds räkning. De flesta av våra kunder behöver hjälp med sina kontor, men vi hanterar även andra typer av lokaler/verksamheter.

I ditt ansvar ligger också ett ansvar för försäljning av nya uppdrag samt att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer.

Din profil

Vi ser att du behöver ha erfarenhet från fastighetsrelaterade frågor med fokus på arbetsplatslösningar. Du älskar affärer, är resultatinriktad och har god vana av förhandlingar. Vi ser också att en bakgrund som managementkonsult skulle kunna vara passande. Det här är ett jobb som kräver en hög logisk, analytisk förmåga och du behöver vara bra på kommunikation både med seniora befattningshavare och kollegor. Tidigare erfarenhet från en säljande konsultroll ger dig också en bra start.

Ansökan

Tycker du att jobbet låter intressant? Skicka in din ansökan och CV redan idag för att vara med och skapa framtidens arbetsplatser! Känns det för mäktigt just nu innan semestern så tar vi gärna emot din ansökan efter din välförtjänta semester i början av augusti, dock senast den 10 augusti. För mer information, kontakta Anna Rydbacken på tfn 0709-815 873 eller anna.rydbacken@signpost.se. Välkommen till Tenant & Partner – där vi tillsammans skapar ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv!