Kavat vård söker nu en verksamhetschef till Birger Jarl – ett äldreboende med hotellkänsla

Kavat Vård driver tio äldreboenden i Stockholms län. Nu söker vi en verksamhetschef till ett av våra äldreboenden i Stockholms innerstad. Verksamheten drivs i egen regi och vänder sig till äldre med såväl en demensdiagnos som somatiska besvär.

På Birger Jarl vill vi erbjuda ett bemötande i världsklass och arbetar för att den enskilde ska uppleva en service man annars bara kan uppleva på ett hotell. Vi erbjuder tilläggstjänster om önskemålen inte ryms inom ramen för vårt offentliga uppdrag. Sjuksköterskor finns stationerade i verksamheten, medan rehab-personal besöker enheten fasta dagar i veckan. Du har en administratör på heltid till din hjälp samt så kallade omvårdnadskoordinatorer i omsorgen.

Birger Jarl har 54 platser fördelade på 6 våningar. Boendet har ett 40-tal medarbetare.

Ditt erbjudande

Kavat Vård erbjuder dig marknadsmässiga villkor samt ett nära och coachande ledarstöd. Vi är en vinstdrivande verksamhet där allt återinvesteras direkt i verksamheten får att gagna boende och medarbetare. Vi har bra schemaläggning och du har en stor frihet att ta ansvar för att bedriva din verksamhet på bästa sätt.

Dina ansvarsområden

Som verksamhetschef ingår du i företagets verksamhetsledning och rapporterar till Kavat Vårds operativa chef.

Tjänsten innebär:

–      Personalansvar: rekrytering, kompetensplaner för medarbetarna, medarbetarsamtal, arbetsmiljö mm.

–      Verksamhetsutveckling

–      Kvalitetsarbete

–      Information och kommunikation med boende, närstående och samarbetspartners.

–      Försäljning; arbeta för en jämn och hög beläggning genom tät dialog med uppdragsgivare, samtal med intresserade och visning av boendet.

–      Budgetansvar; följa och anpassa bemanning efter beläggning, följa och agera på nyckeltal, attestera fakturor.

Värt att veta

Vår vision är att skapa äldreboenden vi själva skulle välja. Nedan följer några exempel på hur vi arbetar för att nå vår vision:

För oss är det viktigt att finnas till för dem som bor hos oss och inte tvärtom. Vi värdesätter hög service och ett vänligt bemötande. Varje satsad krona ska gå till de äldre och vi uppskattar närståendes delaktighet och engagemang. Vi säger inte nej, ryms inte önskemålen inom ramen för vårt offentliga åtagande erbjuder vi tilläggstjänster.

Vi sammanfattar vår värdegrund i orden Nyfiken, Modig och Pålitlig.

Dina kvalifikationer

Du måste ha relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg tex. sjuksköterska eller socionom och/eller stått på tillstånd för ett äldreboende tidigare.

Du har också fungerat som verksamhetschef eller motsvarande på äldreboende i många år och är trygg i ditt ledarskap. Det är meriterande om du tidigare stått på tillstånd. Det är också meriterande om du arbetat på ett äldreboende med avtal enligt LOV (Lagen om valfrihet). 

Du är en erfaren ledare som är stark och trygg i din ledarroll och som är van att ta ett stort eget ansvar för din verksamhet, är närvarande (hos såväl medarbetare som boende och anhöriga) och har förmåga att sätt mål på kort och lång sikt. Du är stöttande, kommunikativ och tydlig mot alla de kontaktytor du jobbar tillsammans med. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att skydda våra äldre och andra riskgrupper behöver du vara Covidvaccinerad. Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället.

Ansökan är nu stängd. För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Anna Rydbacken 070-981 58 73 eller Stina Nord 073-654 52 57.

Se alla lediga chefsjobb