Är du Attendos nya Säkerhetschef?

Attendo leder utvecklingen i att utveckla dagens och morgondagens omsorg i Norden. Under våra drygt 35 år inom omsorgen har vi varit pionjärer i att utveckla kvalitetsarbete inom äldreomsorgen, funktionsomsorgen samt individ- och familjeomsorgen. Vi är nu redo att ta nästa steg i vårt arbete med att inrätta en ny tjänst som Säkerhetschef för Attendo i Sverige.

Camilla Ås som är HR chef på Attendo och som kommer vara din närmsta chef berättar:
”Du blir en viktig person med ett övergripande ansvar för säkerhetsarbetet och säkerställa en trygg arbetsplats för medarbetarna och en trygg verksamhet för kunder och boende. Målet för oss är att leverera en högkvalitativ omsorg utifrån kundernas behov. Säkerhet och trygghet är hög prioritet, både från det strategiska och operativa perspektivet, och det förebyggande systematiska arbetet är nyckeln till framgång.”

Ditt uppdrag:

Du ansvarar för att dina arbetsuppgifter utförs i enlighet med interna och externa riktlinjer, att regler och lagar inom området efterlevs och enligt de krav som gäller. Allt i samverkan med interna och externa parter. Du kommer att ha många kontaktytor inom företaget och arbeta nära verksamheterna samt de centrala funktionerna. Attendos verksamheter finns drygt hälften av Sveriges kommuner och du förväntas självklart vid behov finnas på plats i verksamheterna.

Ansvaret omfattar:

Vem är du?

Dina egenskaper präglas av

Vi erbjuder

En spännande roll med stort mandat i en organisation med engagerade medarbetare och en möjlighet att verkligen kunna göra skillnad och påverka framtidens omsorg! En organisationskultur som präglas av våra värdeord – omtanke, engagemang och kompetens och starkt tro på varje individs förmåga och bidrag till helheten.

Attendos vision är ”att stärka individen” vilket innebär att vi ser, stödjer och stärker varje människa. Vi vill att alla ska kunna leva ett självständigt och meningsfullt liv. Vårt arbete utgår från våra värderingar – omtanke, engagemang och kompetens.

Ansökan är nu stängd. För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Stina Nord 073-654 52 57 / Fredrika Schartau 070-510 71 30

Attendo är Nordens största privata omsorgsföretag med över 700 verksamheter och drygt 27 000 medarbetare i Sverige, Finland och Danmark. Vi har under drygt 35 års tid utvecklat individanpassad omsorg med hög kvalitet. Verksamheten består av äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg.

Läs mer om Attendo på https://www.attendo.se/

Se alla lediga chefsjobb