Om Nyréns

Under 2023 går vår nuvarande VD i pension och vi söker Dig som kan ta över stafettpinnen. Vi är ett medarbetarägt företag och vi välkomnar en VD som ser kraften och tillgången i detta. Det präglar vårt arbetssätt, vi är vana att samarbeta och driva vårt företag tillsammans.

På kontoret arbetar arkitekter, inredningsarkitekter, landskapsarkitekter, planeringsarkitekter, ingenjörer, byggnadsantikvarier, ljusdesigner, visualiserare och modellbyggare. Våra lokaler ligger på Magnus Ladulåsgatan i Stockholm och här arbetar ca 70 personer. Vi arbetar för såväl offentliga som privata aktörer och organisationer. Vi har projekt i alla skeden, genom vårt utforskande arbetssätt kan alla kompetenser bidra.

Att tänka långsiktigt genomsyrar vårt företagande. För oss är hållbarhet mer än en del av en affärsmodell, det är en självklar vision i en utmanande tid.

VD:s ansvarsområden:

Dina kvalifikationer

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker därför dig som: 

-skapar engagemang genom din person, din energi och din kompetens.

-har en kommunikativ förmåga att visualisera vision och mål och leder vägen framåt.

-är en relations- och förtroendeskapande person.

-förstår arkitekturens möjligheter att skapa lösningar.

-har förmåga att analysera skeenden i omvärlden med utgångspunkt i Nyréns kompetenser och styrkor.

-gärna får ha ett stort nätverk inom branschen.

Sista ansökningsdag var tisdagen den 31 januari. Ansökan är nu stängd men vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stina Nord, telefon 0736 54 52 57 eller Fredrika Schartau, telefon 0705 10 71 30.