Vill du vara med och driva några av Sveriges främsta branschorganisationer?

Teknikföretagens Branschgrupper AB söker nu två Branschansvariga till kansliet i Stockholm. Som Branschansvarig kommer du att ansvara för några föreningar inom teknikindustrin, vill du läsa mer om vilka föreningar som idag är kunder till Teknikföretagens Branschgrupper följ länken www.tebab.com 

Vi erbjuder dig, som är intresserad av övergripande samhälls- och strategiska frågor för Sveriges företag, ett intressant och mångsidigt arbete. Tillsammans med branschorganisationerna kommer du driva viktiga branschfrågor och företräda såväl medlemsföretagen som branschen i nationella och internationella sammanhang.

Teknikföretagens Branschgrupper i Sverige AB är kansli för ett 30-tal branschorganisationer, alla med koppling till svensk industri. Vi är ett 20-tal anställda som på uppdrag av respektive organisations styrelse organiserar, administrerar och driver branschorganisationernas arbete framåt. Vi bidrar med expertkunskap inom såväl påverkansarbete och föreningsarbete som marknadsföring, kommunikation och administration.

I rollen som branschansvarig ingår att:

Kansliets uppgift är också att bidra till största möjliga medlemsnytta för de företag som är medlemmar i våra branschorganisationer.

Vi söker dig som:

Som person har du gott omdöme och integritet kombinerat med hög social kompetens. Arbetet sker i många olika konstellationer och du behöver därför kunna engagera, involvera och interagera med många olika människor. För att vara framgångsrik i rollen är du nyfiken på och har intresse för det företagsklimat och förutsättningar företag i Sverige verkar inom.

Om Teknikföretagens Branschgrupper AB

Teknikföretagens Branschgrupper är ett helägt dotterbolag till Teknikföretagen – Sveriges främsta företrädaren för svensk industri. Vi är specialister på att driva bransch- och intresseorganisationer och ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar att bli framgångsrika och nå sina mål. Organisationernas verksamheter omfattar 900 medlemsföretag och över 1 700 kontaktpersoner i ledande ställning inom svensk industri. Våra medarbetare är duktiga på att sätta sig in i branschfrågor, men framför allt är de specialister på att hjälpa organisationerna att utvecklas. Vi sätter alltid organisationernas intressen först. När organisationerna är framgångsrika är vi framgångsrika!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vid vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med bra förmåner, med egen träningslokal och lunchrestaurang i huset. I vårt kontorshus finns möjlighet att parkera sin cykel eller moped och att tillfälligtvis också hyra en parkeringsplats för bil.

Våra värdeord som genomsyrar verksamheten är: Respekterande, Engagerade, Professionella och Modiga.

Har du frågor kring denna befattning är du välkommen att kontakta: VD, Christina Freese Ingesson, christina.freese@tebab.com , telefonnummer +46 8 782 09 23.

Ansökan är nu stängd men har du frågor hör gärna av dig till Stina Nord 073-6545257 stina.nord@signpost.se eller Helena Björk, 070-9513569 helena.bjork@signpost.se .