Brinner du för teknisk utveckling, process- och produktutveckling och vill bidra till omställningen till hållbart samhälle?

Om företaget

FineCell är ett litet, innovativt och entreprenöriellt startup-företag, som arbetar i en informell och kollegial atmosfär där det är högt i tak. Vår gemensamma vision är att göra gott mot vår planet genom teknisk innovation baserad på 100% förnyelsebara råvaror.
Hos oss får du möjligheten att vara med i ett tidigt skede i bolagets utveckling. Vi huserar i en kreativ miljö med världsledande, innovativa entreprenörer och mycket kvalificerade samarbetspartners.

FineCell utvecklar och producerar ett av framtidens mest attraktiva och mångsidiga biobaserade material, mikro- och nanocellulosa. Vår patenterade teknik gör det möjligt för oss att erbjuda hållbara materiallösningar med unika prestandafördelar. Det finns potential att använda våra produkter i ett brett spektrum av applikationer såsom förpackningar, kosmetika, färg, kompositer, nya material samt i många fall ersätta icke-förnybara råvaror. https://finecell.se/

Ditt ansvarsområde och dina arbetsuppgifter

Din profil

Krav:

Dina personliga egenskaper präglas av:

Ansökningsförförande

Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag, men senast 22 april. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvariga konsulter på Signpost Stina Nord 073-654 52 57 eller Fredrika Schartau 070-510 71 30

Se alla lediga chefsjobb