MediCarrier AB är Region Stockholms logistik- och transportföretag. Vi är vårdens central- och beredskapslager för sjukvårds- och förbrukningsartiklar och utför samordnade transporter av prover, läkemedel och internpost, med fokus på effektivitet och låg miljöpåverkan. Vi omsätter en miljard kronor, vi hanterar 10 000 orderrader per dag på lagret och gör 30 000 angöringar inom transporttjänster per månad. Vi förstärker nu vår ledning inom affärsområdet sjukvårds- och förbrukningsvaror med en lagerchef.

Vi rekryterar en lagerchef som målmedvetet vill driva och utveckla vår lagerverksamhet. Lagerverksamheten är kärnan i affärsområdet och målet är att både förvalta och samtidigt utveckla och förbättra förmågan att säkerställa en säker, pålitlig och kostnadseffektiv varuförsörjningen till både vardags och i särskilda situationer. 

MediCarriers uppdrag är att avropa, lagerhålla och förpacka samt distribuera sjukvårds- och förbrukningsvaror till vårdgivare inom Region Stockholm. Varuförsörjningen i Region Stockholm är i stark förändring och MediCarrier är Region Stockholms logistikpartner och har därmed en viktig roll i det fortsatta utvecklingsarbetet. För att möta verksamhetens behov stärker MediCarrier affärsområdet sjukvårds- och förbrukningsvaror med en utvecklingsorienterad lagerchef.

Om uppdraget

Du leder och utvecklar lagerverksamheten mot uppsatta mål. Tillsammans med driftchefer säkerställer du en god arbetsmiljö och säkerhetskultur, effektiv produktion och leveranser med bästa kvalitet och därigenom bidrar ni till helheten. Vi lägger mycket vikt på Region Stockholms värdeord: kompetens, pålitlighet, samverkan och öppenhet som är vår ledstjärna för medarbetarskapet och en bärande del i våra lönekriterier.

Lagerverksamhetens främsta uppdrag är godsmottagning, lagerhålla, packa och plocka sjukvårds- och förbrukningsvaror till vården i Region Stockholm. Ett nära samarbete med övriga chefer är en viktig förutsättning och möjliggörare. Du rapporterar till affärsområdeschefen för sjukvårds- och förbrukningsvaror och ingår i affärsområdets ledning.

En Agerande ledare och chef hos oss förväntas:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Din bakgrund

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha:

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Du delar vår värdegrund: Värdeorden i medarbetarskapet och Agerande Ledare.

Anställningsvillkor

Heltid, 100% med veckoarbetstid på 39:30 timmar (förtroendearbetstid). Tillsvidareanställning som eventuellt kan inledas med en provanställning. Avtalsenlig beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Månadslön.

Arbetstid: må-fre, kvällsarbete kan förekomma då lagerverksamheten bedrivs på 2-skift.

Allmän information

MediCarriers huvudkontor och konsolideringslager finns i Spånga. Här arbetar närmare 200 medarbetare. 

Vi erbjuder dig

Ett nyskapande och meningsfullt arbete tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Sjukvården är en bransch i fokus och vi har många utmaningar och möjligheter framför oss.

Som ny medarbetare och chef hos oss får du ett omsorgsfullt utformat introduktionsprogram som syftar till att du skapar dig snabbt ett nätverk bland kollegor och en förståelse för hela bolaget.

Som en hälsofrämjande arbetsplats erbjuder vi friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Dessutom har du möjligheten att nyttja vårt företagsgym samt delta i andra hälsofrämjande aktiviteter.

Om du vill göra skillnad för medarbetare och patienter inom Region Stockholm samt vill arbeta på en inkluderande arbetsplats med många utvecklingsprojekt i närtid, sök det här jobbet!

Denna rekrytering har passerat sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvariga konsulter på Signpost Helena Björk 070-951 35 69 eller Stina Nord 073-654 52 57. 

Se alla lediga chefsjobb