CFO till interimsuppdrag hos väletablerad organisation i centrala Göteborg

Vi söker nu för ett uppdrag om minst 6 månader en CFO på deltid (40%) som får vara med och bygga upp en ny struktur inom ramen för en väletablerad forskningsintensiv organisation. All din samlade kompetens från såväl privat som offentlig verksamhet kommer du att få användning av här. Och du får starta omgående.

Inom ramen för en väletablerad organisation startas nu ett nytt verksamhetsområde där du är med i allt från framtagande av ekonomimodeller, inköp av ekonomisystem till affärs- och verksamhetsplaner. Uppdraget kommer att genomföras i nära samarbete med VD och bolagets övriga ledning. Låter det intressant? Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer.

Du erbjuds

Dina ansvarsområden

Dina kvalifikationer

Nästa steg

Tillsättningen sker i samarbete med Signpost, som är specialiserade på att rekrytera framgångsskapande chefer och ledare som gör skillnad. Här välkomnas ledare med olika bakgrund, ålder, kön och erfarenhet som bidrar med nya idéer, insikter och perspektiv. Tycker du att uppdraget låter intressant och är redo för nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan idag!

Vänligen notera att alla slutkandidater kommer genomgå samma moment i rekryteringsprocessen. Inklusive kompetensbaserade intervjuer, arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroll. Det gör att vi rättvist och sakligt kan jämföra respektive chefs kompetens i förhållande till kravprofilen.

Vill du veta mer innan du söker kan du höra av dig till rekryteringskonsult Anna Rydbacken på 0709-815873 eller anna.rydbacken@signpost.se, alternativt till Cecilia Adielson på 0735-966954 eller cecilia.adielson@signpost.se. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!