CFO till interimsuppdrag på börsnoterat bolag i Stockholm

Vi söker nu för ett uppdrag om ca 6 månader en CFO till ett projektbolag inom energibranschen i ett scale-up-skede.

Söker just nu för kunds räkning en CFO till ett noterat tillväxtbolag energibranschen i Stockholm. Bolaget är i en mycket spännande fas med många intressanta projekt i uppstartsfas. Starten på interimsuppdraget är i november och på ca 6 månader. I detta uppdrag kommer du agera som ett bollplank och stöd till VD och du behöver vara självständig, analytisk och affärsorienterad. Redovisningen är utlagd på externa part och fokus i rollen är framåtriktat mot projekt och finansiering.

Du erbjuds

Dina ansvarsområden

Dina kvalifikationer

Nästa steg

Tillsättningen sker i samarbete med Signpost, som är specialiserade på att rekrytera framgångsskapande chefer och ledare som gör skillnad. Här välkomnas ledare med olika bakgrund, ålder, kön och erfarenhet som bidrar med nya idéer, insikter och perspektiv. Tycker du att uppdraget låter intressant och är redo för nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan idag!

Vänligen notera att alla slutkandidater kommer genomgå samma moment i rekryteringsprocessen. Inklusive kompetensbaserade intervjuer, arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroll. Det gör att vi rättvist och sakligt kan jämföra respektive chefs kompetens i förhållande till kravprofilen.

Vill du veta mer innan du söker kan du höra av dig till rekryteringskonsult Magnus Åberg på 0709-817751 eller magnus.aberg@signpost.se.Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Se alla lediga chefsjobb