Kommunikatör till branschföreningen Svensk Solenergi i Stockholm

Solenergi står för en liten del av kraft- och värmeproduktionen i Sverige. För att hålla jämn takt med resten av världen behöver vi ytterligare medarbetare i form av en skarp kommunikatör som vill bidra till solens roll i det svenska energisystemet. Följ med på vår spännande resa.

Du erbjuds:

Dina ansvarsområden

Värt att veta

I vårt glada team som består av VD, tekniskt ansvarig, administratör, verksamhetsutvecklare, kommunikatör och en timanställd medlemsansvarig, har vi en öppen och hjärtlig kommunikation. Kontoret ligger på Kammakargatan i centrala Stockholm och till denna heltidstjänst söker vi dig som liksom vi gärna kommer in till kontoret och bidrar till gemenskapen. 

Din framtida organisation

Svensk Solenergi arbetar med lobbying och opinionsbildning för att öka användning av solenergi (direkt omvandling av solinstrålning till värme och elektricitet) i syfte att säkra en hållbar energiförsörjning i Sverige. Vår organisation finansieras av 360 medlemsorganisationer som helt eller delvis jobbar med solenergi. Läs mer på https://svensksolenergi.se/

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en positiv grundinställning och förmågan att bemöta och ha en god dialog med våra medlemsföretag. Kansliet är litet och vi behöver alla jobba effektivt och samarbeta för att lyckas med uppdraget. Du behöver ha förmågan att jobba självständigt, kunna driva eget arbete och prioritera.

Nästa steg

Tillsättningen sker i samarbete med Signpost, som är specialiserade på att rekrytera framgångsskapande chefer och ledare som gör skillnad. Här välkomnas ledare med olika bakgrund, ålder, kön och erfarenhet som bidrar med nya idéer, insikter och perspektiv. Tycker du att uppdraget låter intressant och är redo för nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen notera att alla slutkandidater kommer genomgå samma moment i rekryteringsprocessen. Det inkluderar kompetensbaserade intervjuer, arbetspsykologiska tester och ett par arbetsprov. Det gör att vi rättvist och sakligt kan jämföra respektive chefs kompetens i förhållande till kravprofilen.

Notera att vi också kommer be om ett par arbetsprov vid ansökningsförfarandet.

Vill du veta mer innan du söker kan du höra av dig till rekryteringskonsult Magnus Åberg på 070-981 77 51 eller magnus.aberg@signpost.se . Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Se alla lediga chefsjobb