Svenska Kennelklubben söker dig som vill leda och vidareutveckla vår Uppfödarservice!

Gillar du hundar och människor? I denna tjänst får du kombinera detta på Sveriges mest hundvänliga arbetsplats – Svenska Kennelklubben (SKK) med närmare 300 000 medlemskap!

Som chef för Uppfödarservice kommer du leda arbetet med att stödja våra uppfödare i frågor rörande deras dagliga arbete samt i vårt arbete att ge stöd till övriga medlemmar bland annat inom juridiska frågor.

Uppfödarservice är en nybildad avdelning, där vi för samman två avdelningar. Här finns i dagsläget 16 medarbetare som dagligdags arbetar med att stödja hundköpare, medlemmar och uppfödare. Syftet är nu att ytterligare stärka och förbättra för uppfödare i deras verksamhet.

Dina ansvarsområden

Du kommer leda och planera det operativa och strategiska arbetet inom de ansvarsområden avdelningen har. Där ingår även budget och resultatansvar samt att du är en del av vårt chefsforum.

Till avdelningens uppdrag hör bland annat arbete med registrering av valpar och importer, uppfödarkommittén, kennelkonsulentverksamhet, föreningskommittén, juridiska spörsmål kopplat till SKKs verksamhetsområden och Disciplinnämnden. Inom avdelningen har du stöd av specialister, bl.a. en chefsjurist.

Exempel på ansvarsområden för avdelningen;

Viss kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Du erbjuds

Vårt kontor finns i Sollentuna och har utsikt över vackra Norrvikensjön. Hos oss arbetar 83 personer och 135 hundar. Vi ser det som självklart att din fyrbenta vän får följa med dig till vår arbetsplats, präglad av glädje och engagemang. En annan naturlig sak för oss är en bra arbetsmiljö där vi erbjuder frisk- och företagshälsovård, subventionerad lunch och målstyrd arbetstid med viss möjlighet till distansarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterat framgångsrik chefserfarenhet sen tidigare. Du har i dina tidigare roller arbetat för att hela tiden skapa en proaktivitet och utvecklingsorientering med nöjda kunder i fokus. Förutom mycket goda ledaregenskaper brinner du också för att stödja våra uppfödare, medlemmar och klubbar i deras verksamhet. Du är nyfiken dels på ny kunskap liksom bredden på avdelningens verksamhet. Utöver det har du en förmåga att coacha och leda ett engagerat och dedikerat gäng. Vi tror också att du gillar att hitta nya utvecklingsområden. Du har stark drivkraft och är målinriktad, samtidigt som du är lätt att kommunicera och samarbeta med.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi ser det som självklart att du har stor passion för hunden.

Värt att veta;

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Vi tar emot ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat. Välkommen att söka via signpost.se senast 2024-02-25. Bifoga CV och motivationsbrev till varför just du är lämplig för tjänsten. 

Svenska Kennelklubben är en ideell organisation, med närmare 300 000 medlemskap, som arbetar för att rashundar ska födas friska och få ett bra liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället.

 Vi sprider information, utbildar och väcker debatt – och visar på den stora glädjen och nyttan med hund!

Vid frågor

Välkommen att kontakta VD Kees de Jong, e-post: kede@skk.se
Facklig kontaktperson Unionen, Susanne Karlström, e-post: susanne.karlstrom@skk.se.

Kontaktperson på Signpost är Anna Rydbacken, anna.rydbacken@signpost.se eller 0709-815 873.

Varmt välkommen med din ansökan!

Se alla lediga chefsjobb