Affärsorienterad VD till HSB Nordvästra Skåne

HSB Nordvästra Skåne är en medlemsägd organisation som levererar tjänster av högsta kvalitet inom ekonomi, förvaltning och fastighetsskötsel till fastighetsägare i nordvästra Skåne. Vi förvaltar och förädlar befintliga fastigheter åt ca 180 kunder och bygger även attraktiva bostäder i regionen. Vårt fantastiska kontor finns i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg och vi är omkring 70 engagerade medarbetare som arbetar i företaget.

Läs gärna mer på www.hsbnvs.se

Vi är en värdestyrd organisation som grundar sig på övertygelsen om alla människors lika värde, de kooperativa principerna och innebörden av värdeorden Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi arbetar tillsammans och stödjer varandra för att leverera tjänster av hög kvalitet med ett stort engagemang till våra kunder. Du blir del av ett positivt team som hjälper, stöttar och backar upp varandra inom en organisation som nyligen firat 100-årsjubiléum.


Om uppdraget

Din profil

Du erbjuds

Ett uppdrag att ta vidare som VD i en organisation som är väl rustad med stabil ekonomi och låg personalomsättning.

Att leda en platt organisation med prestigelös stämning i en mycket trevlig miljö.

Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg. 

Ansökan

Tillsättningen sker i samarbete med Signpost och Invici, specialister på att rekrytera framgångsrika chefer och ledare. Om du känner att du är redo för nästa steg i din karriär, varmt välkommen med din ansökan! Alla slutkandidater genomgår samma kompetensbaserade intervjuer och tester för en rättvis och saklig jämförelse. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Jeanette Wahrenberg på 070-7765091 eller jeanette.wahrenberg@invici.se alternativt Stina Nord på 073-6545257 eller stina.nord@signpost.se.
Som en del i vår rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat. Ledningsprövning via Finansinspektionen kommer även att ske.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Intervjuer kommer påbörjas efter den 12 augusti, men det går utmärkt att ansöka när som helst innan dess. Sista ansökningsdag är 30 augusti.

Se alla lediga chefsjobb