Interimsuppdrag som Transportchef till företag med höga kvalitetskrav i Göteborg!

Vår kund behöver nu dig som har god erfarenhet av transporthantering från reglerad verksamhet, för ett interimsuppdrag på minst 6 månader.

Uppdraget

Den avdelning du kommer leda är en mycket viktig del och du jobbar med en grupp kompetenta medarbetare där dina ledaregenskaper är viktiga för att ni tillsammans ska skapa bästa förutsättningar för en högkvalitativ leverans.

Verksamheten har goda förutsättningar och är väl fungerande, så ditt uppdrag är att komma in och ta vid och fortsätta förvalta och utveckla. Uppdraget startar omgående, så stämmer kraven nedan in på dig vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt, så berättar vi mer.

Uppdraget är på minst 6 månader med möjlighet till förlängning och kan även bli permanent på sikt. Din arbetsplats är Göteborg, och verksamheten bedrivs över hela Sverige. Företaget är en internationell koncern.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av att driva transport inom reglerade verksamheter.

Du är en senior ledare som är kommunikativ och har ett coachande förhållningssätt. En person som kan skapa stabilitet, som drivs av nyfikenhet och vilja att driva de strukturer som redan finns, men som också har ett utvecklingsfokus. Du har förmågan att lyfta blicken och se helheten och snabbt kunna ta till dig ny kunskap och utifrån det kunna prioritera vad som är viktigt för verksamheten. Att arbeta utifrån Lean är en självklarhet för dig.

Utbildningsmässigt ser vi att du har en högskoleutbildning med inriktning mot transport/ logistik eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är ett krav då företaget är en internationell koncern.

Nästa steg

Tillsättningen av uppdraget sker i samarbete med Signpost, som är specialiserade på att rekrytera framgångsskapande chefer och ledare som gör skillnad. Här välkomnas ledare med olika bakgrund, ålder, kön och erfarenhet som bidrar med nya idéer, insikter och perspektiv. Tycker du att uppdraget låter intressant och är redo för nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan idag!

Vänligen notera att alla slutkandidater kommer genomgå samma moment i rekryteringsprocessen. Inklusive kompetensbaserade intervjuer, arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroll. Det gör att vi rättvist och sakligt kan jämföra respektive chefs kompetens i förhållande till kravprofilen.

För mer information, kontakta rekryteringskonsult Anna Rydbacken på 0709-815 873 eller anna.rydbacken@signpost.se.

Se alla lediga chefsjobb