Signpost lanserar ny hemsida och jobbsektion

Välkommen till Signpost 3.0!

Äntligen är den här. Vi på Signpost är stolta över att kunna presentera en helt ny hemsida och jobbsektion med uppdaterad grafisk profil och användarfunktionalitet. Allt för att tydligare lyfta fram vårt erbjudande inom Executive Search och underlätta för dig som vill rekrytera framgångsskapande chefer och ledare, söker nya chefsuppdrag eller vill ta del av trender, nyheter och insikter inom ledarskap, ledarskapsutveckling och chefsrekrytering.

På Signpost har vi sedan starten 2013 drivits av att rekrytera framgångsskapande chefer. Ledare som gör skillnad och utvecklar team och organisationer. För att möta våra kunders efterfrågan och bredda kandidaturvalet utvecklar och förfinar vi ständigt vår metodik:

– En viktig del av vår Diversity Executive Search metodik är att den ska vara objektiv och också transparent för kunden. Det ska vara enkelt att förstå vad vi gör och varför vi gör det, berättar Anna Rydbacken, ny VD sedan våren 2022.

Därför har vi, som ett led i utvecklingsarbetet, valt att satsa på att ta fram en ny hemsida och jobbsektion. Med fokus på användarvänlighet såväl i desktop som mobil, där vi ser att allt fler användare finns.

Min förhoppning med den nya hemsidan är att vi genom den ska nå ut till ännu fler, samt ge en ännu tydligare inblick i vad vi gör och hur vi kan bidra och skapa värde.

Anna Rydbacken, VD på Signpost


– Helt enkelt en ännu bättre plattform för att dela med oss av vår samlade erfarenhet och kunskap. Inom ämnen som Executive Search, chefsrekrytering, interim management, styrelserekrytering och personbedömningar genom Second Opinion, berättar Anna.

Ny sektion för publika uppdrag och lediga chefsjobb

Ny sektion för publika uppdrag och lediga chefsjobb på Signpost

För att hjälpa våra kunder att synas och nå ut till fler har vår jobbsektion fått en helt ny design och funktionalitet. Skapad utifrån den data som idag finns kring vad vår målgrupp efterfrågar när de söker jobb och uppdrag.

Employer Branding är ett annat område som får större utrymme på den nya jobbsektionen. Här har våra kundföretag möjlighet att lägga in inspirerande text, bilder och rörligt material från verksamheten samt citat från nöjda medarbetare.

– Det är också vår roll som rekryteringsbolag att öppna upp och bjuda in kandidater som vill lära känna en framtida arbetsplats på ett bättre sätt. Det gynnar även kundföretagen som får större chans att marknadsföra sig själva och locka rätt ledare till sina arbetsplatser framåt, konstaterar Anna Rydbacken.

Uppfräschad nyhetssektion

Utöver den nya jobbsektionen finns även uppfräschad nyhetssida. Här delar vi löpande med oss av artiklar, trendspaningar och nyheter om ledarskap, chefsrekrytering, arbetsmarknaden och karriärutveckling. Allt som oftast skriver vi själva, men ibland har vi kloka inspel från experter inom sitt område.  

Nyfiken på vår nya hemsida? Surfa runt och låt dig inspireras!

Gå till startsidan