Interims- och rekryteringsbolag som rekryterar framgångsskapande chefer

Rekryteringsbolag för chefer som gör skillnad

Signpost är ett interims- och rekryteringsbolag specialiserade på Diversity Executive Search. Vi hittar dagligen framgångsskapande chefer som gör skillnad. Oavsett om vi rekryterar högre chefer och ledare, VD:ar, interimschefer eller styrelseledamöter.

Chefens kompetens står alltid i fokus, inte hens ålder, kön, bakgrund eller nätverkskontakter när vi rekryterar. Det gör att vi breddar urvalet av rätt chefskandidater och möjliggör ökad mångfald och jämställdhet i ledningsgrupper och styrelser. Men framför allt hittar vi framgångsskapande chefer som gör skillnad. Idag och imorgon.

Signpost arbetar i hela Sverige, och har kontor i Stockholm och i västra Sverige i Göteborg. Utöver rekryteringar i Sverige åtar vi oss även uppdrag som kvalitetssäkrad samarbetspartner i Norge och Finland.

Tillsammans har våra seniora rekryteringskonsulter har vårt rekryteringsföretag genomfört hundratals rekryteringar av högre chefer. Våra kunder finns inom alla branscher samt inom offentlig, privat och ideell sektor.

Våra ledord är

  • Kompetens – vårt arbete vilar på en trygg bas av erfarenhet och vetenskap
  • Respekt och humanism – alla intressenter är lika viktiga
  • Mod och integritet – för lyckat resultat finns inga genvägar och vi tar den väg som krävs
  • Nyfikenhet – vi är engagerade och väl förberedda